smulfrun.blogg.se

2014-02-27
23:40:11

Mini-mat och godhet

Fortsätter på min plan med att utföra någon sorts träning varje vardag den här veckan. Även om det innebär att gå ut på promenad strax före tio på kvällen. Tappar jag en dag tappar jag hela poängen, det vet jag. Så ikväll har jag promenerat och gjort situps samt lite andra övningar. Det känns bra. Riktigt bra. Bästa vecka blir lite annorlunda i och med att jag ska till Sthlm igen men detta är ett bra sätt att verkligen sparka igång det hela på. 

Igår var L och jag ute och åt. Vi gick till tapas-restaurangen Pinchos där hela restaurangen är byggd kring en app. Hela menyn finns i telefonen, man beställer själv och får ett meddelande när maten är klar. Sedan hämtar man den bara i baren. Maten är små rätter som kostar ca 30kr styck, så man beställer en massa olika som kommer på brickor sedan. Det gör att man hela tiden kan beställa någon till, välja efterrätt medan man äter osv. Riktigt coolt och väldigt smidigt faktiskt. Dessutom var maten toppen! Bäst enligt mig var revben, friterad bläckfisk och en fantastisk passionspannacotta. Underbart! Det här stället ska vi definitivt återvända till. 



Efterrätten var riktigt liten men det var alldeles lagom faktiskt. Då blev det inte för sött eller mastigt efter maten, och dessutom inte ett så stort undantag vad det gäller onyttigheter. 


Torsdagsfilmen den här veckan var The Spirit. Jag hade ingen aning om vad den handlade om, tror det är C som skrivit upp den på filmlistan. Det är fördelen och själva tanken med dessa kvällar, att vi ska se bra filmer vi aldrig ser annars. Tje Spirit handlar om en superhjälte och är väldigt snyggt gjort. De har blandat in stilen från tecknade serier i filmen på ett väldigt estetiskt snyggt sätt. Så en bra film att se helt enkelt. 

Utöver det har jag sms:at en del med en god vän idag kring att Gud är så god. Ett fint ämne att få prata om!