smulfrun.blogg.se

2014-08-31
17:03:42

Umgängesrätt

Intensivt sociala dagar fortsätter. Det blev en mysig stund med R och 1,5 mysig timme med mormor innan jag i fredags styrde kosan hemåt. Väl hemma bytte jag mest om och sedan väntade datenight med maken där vi åt middag på grekisk restaurang och sedan gick på Guardians of the Galaxy. Fint med egentid, väldigt god mat och en riktigt bra film. 



På lördag morgon for vi till kyrkan för kickoff med SMU (ungdomsarbetet). Vi pratade om organisationens struktur och olika roller, ett bra och visionerande samtal. L ska vara med mig som ledare i höst så han fick också vara med. Efter lunchen lämnade jag honom där och for till J för födelsedagskalas. Ett par mysiga timmar med skratt och prat om stort och smått. Sommaren gör att allt är lägesedan senast så det var skönt att ses. 


Sedan hämtade jag upp maken och for till Kungälv för inflyttningsfest hos några vänner. De har köpt ett riktigt fint hus och renoverat och gjort om en del. Vi är ruskigt sugna på att bo i hus och gårdagen minskade inte den längtan. 

Med på kvällen var även våra andra vänner från bibelskolegänget. Även det var ett skönt återseende, så mycket de betyder för oss. Sju år senare, efter ett så väldigt betydelsefullt läsår, sitter vi fortfarande där tillsammans. Vi har gift oss, flyttat runt, vissa har fått barn - men relationerna består. Det betyder verkligen mycket. 



Idag har jag varit på gudstjänst i kyrkan och sedan haft styrelsemöte. Det känns som att det händer spännande saker i församlingen och det är jag så tacksam för. Vi får se vad Gud har planerat. 

De senaste dagarna har varit intensiva men också väldigt givande. På kvällen nu ringde min kollebror för att påminna om en stående inbjudan hem till dem och deras nya ställe, så det hoppas jag också blir av någon gång snart. Förhoppningsvis fortsätter vi ha intensiva helger fulla med kärlek och människor som betyder mycket.