smulfrun.blogg.se

2013-01-29
09:10:00

Tideräkning

Frukost i magen. Håret fixat. Ombord på rätt buss (även om den är försenad). Pratat med maken i telefonen dessutom. En betydligt bättre morgon än igår alltså. Och ingen inlämning att stressa över.

Mina veckor har en annorlunda tideräkning än de flesta andras tänker jag ibland. Idag (tisdag) är veckan för många fortfarande i sin linda. Lite måndagsseghet kvar i kroppen. För mig är det snart helg. Jag börjar mina veckor på söndagar när jag åker till Sthlm. Imorgon är det nästan helg, imorgon får jag åka hem igen. Spelar ingen roll att det bara är onsdag.

Gårdagen blev alldeles för fylld av teve-tittande men också en hel del pratat med A&C. Socialisera mig lite. Det är skönt att bo med dem, jag kan verkligen inte tänka mig en bättre lösning. När jag väl flyttar kommer det att kännas väldigt konstigt i och med att jag varit där så länge då. Dom bryr sig verkligen om mig. Dessutom fick jag sms från min kusin igår som flyttar till Stockholm om två veckor med pojkvännen och allt. Det ska bli skönt med lite familj här med, några att umgås med. Dom är fina.

Fredag morgon drar förhoppningsvis en strålande kvartett till Ullared! Jeans here I come.